måndag 4 januari 2010

HÄLSNINGAR FRÅN AUSTRALIEN! :)

Vill bara säga hej till er alla där hemma här från andra sidan jorden. Ganska svårt att förstå faktiskt att man kan lämna ett vintervitt iskallt Sverige och ett och ett halvt dygn senare kliva ut i ett somrigt Australien. Vilket avstånd! Vilken temperaturskillnad!
(nu forsvann det svenska tangentbordet igen och jag vet inte hur man fixar det sa det far bli utan prickar....)
Vi har haft nagra fantastiska dagar i sydney och har kommit in i semesterlunken. Det har ar livet! Bara njuta av alla upplevelser och att inte stressa.
I forrgar var vi och halsade pa hos Lindas kusin som bor i Avalon utanfor Sydney. Hennes man tog oss med pa en liten surflektion. Riktigt kul, men mindre lyckat resultat... =) Han ringde sin kompis Brian som genast stallde upp och lanade ut allt vad brador och vatdrakter han hade... Forvanansvart men fantastiskt att se hur gastvanliga australiensarna ar...
Igar var vi pa Bondi Beach pa fm och sedan akte vi farjan till Manly... Otroligt god shopping har, sa jag vet inte om man ska vara glad eller ledsen att man ar backpacker och inte kan kopa pa sig mer att lagga i ryggsacken just nu.
Idag har vu varit i fantastiska Blue Mountain. Otroliga hojder och fantastiska vyer, Vilken fascinerande natur! Och VI HAR SETT KANGURUR!!! och ormar och odlor och kakaduor i traden... Vackert!
Kramar till er ala!

2 kommentarer:

  1. Åh-hååå och hallååå! Här får du prickar ochj ringar i MÄSSÖR för att kompensera ditt tangenbord från andra sidan. ;) Gôtt att höra att ni har det just så bra som jag önskat. Låter som ett helt underbart bra sätt att ladda sina vinterbattier på. :) Är lite avis på att ni får njuta av värme och konstiga djur när det är isande kalla vindar med snö-fjös här... Du får väldigt gärna krama en koala från mig, om du råkar på någon. Och om du hittar massa snajdiga saker som du vill köpa på dig, och ryggan blir för trång, så kan du ju alltid skeppa hem bytet på annat vis. Bara ett tips (från shopping-sekten)!
    Fortsätt att njuta för allt vad sommartygen håller!
    Många varma kramar,
    Mia

    SvaraRadera
  2. Hej :) Du kommer väl ihåg att du hade lovat mamma att INTE surfa ;) Hon höll ju på att ramla av stolen... Härligt att höra att ni har det bra! Vi blir också lite avundsjuka på er som kan njuta av värmen.. Men medan du ligger å steker på segelbåten, får jag ta hand om syskonbarnen i längdskidspåret imorgon.. Om vi lyckas hitta några hela pjäxor vill säga ;) Ha det bäst å passa på att göra mer förbjudna saker ;) mamma är ju en bit bort , så hon kan ju knappast hindra dig... Ska hälsa från mamma, pappa och familjen Hansson!
    Massa kramar från lillasyster :)

    SvaraRadera