tisdag 26 januari 2010

BACK IN SYDNEY!
Igår morses landade vi åter i Sydney. Kändes lite som att komma hem, särskilt eftersom vio bokat in oss på samma hostel , Sydney Central YHA, som vi hade de senaste nätterna i den här staden. Dock visade det sig att det, som vi då tyckte, fräscha boendet var lite mer sunkigt. Och ännu värre kändes det när vi hittade småkryp i sängarna och under mattan... Femstjärnigt hostel o allt... Bara å säga till så var vi snabbt förflyttade en våning upp till ett annat rum och med frukostbiljetter för hela vistelsen (glutenfritt bröd o allt!) Så vi blev nöjda trots allt.
Igår sprang vi på stan och sen avslutade vi kvällen med BBQ på vårt hostel. Grillad Känguru! Riktigt gott. Viltsmak är väl det närmsta man kan komma. Har smakat en gång tidigare, men då gillade jag det inte, men den här gången var det kanon!
Bara det att man inte ska tänka på dom söta små kängururna man såg på golfbanan häromdagen när man äter det...
Idag är det Australian Day, nationaldag alltså. Får se hur det firas här. Ska bli kul! Ska börja dan med att ta färjan över till Manly för å sola lite. Gäller ju att pressa nu när det bara är några dagar kvar. Har ju varit så duktiga på att smörja in oss också, så risk är ju att man ser blek ut när man kommer hem... Hihihi...
Kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar